TwitterFacebookLinkedIn

Psychiater |Jeugd| Nijmegen

Wie komt als specialist ons Jeugdteam versterken!?

Wat ga je doen?

Als psychiater ben je regiebehandelaar en verzorg je intakes en psychiatrisch onderzoek bij kinderen en jongeren. Uiteraard ben je ook verantwoordelijk voor de farmacotherapie. Je werkt intensief samen met je teamgenoten, verwijzers en ketenpartners. Je participeert in de acute dienst (4 uur per week). Het begeleiden van een AIOS is mogelijk. We willen onderzoeken hoe we op termijn onze opleidingsmogelijkheden kunnen vergroten en de rol die jij daarin kan vervullen.

Waar ga je werken?

Je komt ons team in Nijmegen versterken waar kinderen en jongeren met GGZ problematiek behandeld worden. We doen dit in een multidisciplinaire aanpak. Werken met jeugd gebeurt altijd systeemgericht. Er wordt met het gezin en vaak ook met school aan verbetering gewerkt. Naast de polikliniek waar jij werkt is er een FACT team Kind en Jeugd actief waar intensief mee wordt samengewerkt.

Pro Persona Nijmegen maakt onderdeel uit van de Pro Persona Groep; een op ontwikkeling gerichte GGZ-instelling in Gelderland, met meer dan 3.000 medewerkers in Arnhem, Ede, Lunteren, Nijmegen, Tiel, Veenendaal en Wolfheze. We behandelen cliënten zoveel mogelijk thuis. Alleen als het écht niet anders kan, nemen we op.

Wat vragen we van jou?

Je wilt graag in een team samenwerken en bent gericht op het ontwikkelen van kortdurende behandeling. We vinden het belangrijk dat je een (pro-)actieve bijdrage levert aan de ontwikkeling van ons team en innovaties in de zorg. Dat betekent dat je ambitie hebt, net zoals goede samenwerkingsvaardigheden en de vaardigheden om snel te kunnen schakelen. Je bent flexibel, stressbestendig en onderhandelingsvaardig. Je bent in staat om andere mensen ‘mee te nemen’ in de plannen en de ontwikkelingen.
Uiteraard beschik je over de benodigde opleiding en registraties.

Wij bieden

Wij bieden een dienstverband voor onbepaalde tijd met ingang van zo spoedig mogelijk, salaris FWG volgens AMS regeling (€5.430,00 - €9.489,00). De werkdagen zijn in overleg. De vacature betreft 20 uur per week, mocht je interesse hebben in meer uren dan gaan we samen met jou voor deze uren op zoek naar een afdeling binnen Pro Persona (Nijmegen).
Er zijn goede secundaire arbeidsvoorwaarden conform geldende CAO GGZ, mogelijkheden voor (bij)scholing en regelingen voor fiets, sportabonnement.

Zie ook deze link voor beginnende psychiaters:
https://www.werkenbijpropersona.nl/Vacatures/Fellowship-Psychiatrie/

Meer weten?


Neem voor meer informatie contact op met Arjan Kampen, zorgmanager Jeugd, 06 50 05 58 40.

Procedure

De vacature wordt tegelijk intern en extern gepubliceerd en zal pas sluiten zodra we de juiste kandidaat hebben gevonden. Interne en externe sollicitaties worden tegelijkertijd in behandeling genomen. Wij stellen acquisitie naar aanleiding van deze advertentie niet op prijs.

N.B. je krijgt altijd een reactie op je sollicitatie! Controleer regelmatig je spambox. Het kan helaas voorkomen dat onze mail daarin terecht komt.