Werk –privé balans

Met behulp van jouw eigen loopbaancoach en ons gevarieerd aanbod aan onderwijs ondersteunen wij jou om de juiste balans hierin te vinden.

Kenniscentrum

Naast opleidingsmogelijkheden, praktijk-leerplekken en cursussen, biedt Pro Persona ook online vakinhoudelijke modules aan. In het online centraal leerplatform GGZ-Ecademy staan meer dan honderd modules tot jouw beschikking.

Beroepsgroepen

Pro Persona borgt inspraak en advies vanuit verschillende beroepsgroepen zoals de Verpleegkundige Adviesraad (VAR) en de Vereniging Medisch Specialisten (VMS). Zo word je gefaciliteerd in een prettige samenwerking binnen jouw vakgroep.

Solide Arbeidsvoorwaarden

Wij geloven dat als jij je talenten en ambities met plezier gebruikt en blijft ontwikkelen, je het beste werk levert. Om jou hierin zo goed mogelijk te faciliteren, biedt Pro Persona (bij)scholingen, (zorg)inhoudelijke trainingen, E-learning en loopbaancoaching. Zo creëren wij gezamenlijk een professioneel en divers leerklimaat, met aandacht voor ieders talent.

Pro Persona biedt de mogelijkheden en jij krijgt de regie om je loopbaan vorm te geven.

Je ontvangt een salaris conform cao ggz. Jaarlijks ontvang je een periodieke verhoging totdat het maximum van jouw functieschaal is bereikt. 

Jouw vakantietoeslag bedraagt 8% van het jaarsalaris en wordt in mei uitbetaald. De eindejaarsuitkering bedraagt 8,33% van jouw jaarsalaris en wordt in december uitbetaald.

Met het keuzemodel arbeidsvoorwaarden wissel je arbeidsvoorwaarden tegen elkaar uit zodat deze aansluiten op jouw specifieke wensen en behoeften. Zo bieden wij regelingen op het gebied van studie, opleiding, en bijvoorbeeld een sportabonnement, laptop en telefoon voor privégebruik en (elektrische) fiets.

Een jaarlijks balansbudget van €500,- naar rato van jouw dienstverband. Vrij te besteden aan dat waar jij blij van wordt en helpt in balans te blijven. Denk bijvoorbeeld aan extra vrije dagen, een bijdrage voor een cursus of uit eten gaan met vrienden.

Je krijgt 166 vakantie-uren per jaar én jaarlijks 35 verlofuren (levensfasebudget) bij een fulltime dienstverband. En fulltime is bij ons ‘gewoon’ 36 uur in de week. Kortom de zekerheid om genoeg vrije tijd over te houden om nog meer leuke dingen te doen naast je werk!

Je krijgt toegang tot onze GGZ-E-learning academie, waarin diverse cursussen tot jouw beschikking zijn.

Je bouwt een goed pensioen op bij het Pensioenfonds Zorg en Welzijn