TwitterFacebookLinkedIn

Flexbureau

Met hart voor de geestelijke gezondheidszorg helpen wij mensen vooruit!  

Heb jij altijd al willen werken in de geestelijke gezondheidszorg of ben jij nieuwsgierig of dit bij jou past? Het Flexbureau biedt jouw deze kans en vertelt je graag meer over de mogelijkheden!

Voor wie? 
Werken in de ggz is voor een selecte groep weggelegd, want wij vragen van jou het volgende:

  • Je hebt een (bijna) afgeronde opleiding in de sector zorg mbo/hbo (verpleegkunde, verzorgende IG, SPH, SPW of MZ);
  • Je hebt ervaring in de psychiatrie, dat is een pré;
  • Of je hebt affiniteit met de psychiatrie en bent nieuwsgierig;
  • Je hebt eventueel stage-ervaring opgedaan binnen de psychiatrische zorg;
  • Je bent mondeling communicatief sterk;
  • Je bent flexibel inzetbaar.

Behoor jij tot deze groep en kan jij je in bovengenoemde aspecten vinden? Dan zoeken wij jou als flexmedewerker!

Dit ga je doen
Als flexmedewerker zal je aan de slag gaan op verschillende klinische afdelingen van Pro Persona. De locaties waar je aan het werk kan gaan zijn gelegen in Arnhem, Ede, Nijmegen, Tiel en Wolfheze. Je zal als flexmedewerker de cruciale ondersteuning zijn op open, besloten of gesloten afdelingen. De wisselende diensten bestaan uit vroege, dag-, avond- en nachtdiensten. Voorkeur voor bepaalde diensten of afdeling? Spreek het uit en wij houden hier rekening mee! Ben je nieuwsgierig naar onze verschillende klinieken? Neem een kijkje binnen onze organisatie hier.  

 

Wij bieden je
In eerste instantie bieden wij je een warm welkom en de kans om kennis te maken met jouw collega’s door middel van een welkomstontbijt, teammiddag en kerstontbijt. Uiteraard binnen de mogelijkheden die nu door Corona mogelijk zijn.  Vervolgens krijg je de kans ervaring op te doen bij de volwassenen en ouderen doelgroep binnen de psychiatrie met verschillende ziektebeelden. Tijdens je loopbaan zal je begeleid worden om zoveel mogelijk uitdaging in jouw werk te behouden, intern door te stromen en met als einddoel wellicht een vaste contract op een van de (klinische) afdelingen van Pro Persona.

Met betrekking tot cursussen is het mogelijk om jezelf te verdiepen door middel van e-learnings. Het Flexbureau biedt de cursussen BHV en "Dwang en Drang" aan indien jij deze nog niet hebt gevolgd. Indien relevant bestaat de mogelijkheid de cursus "Medicatie en voorbehouden handelingen" te volgen.

Je zal maandelijks uitbetaald worden conform CAO GGZ. De uitbetaling bestaat uit overeengekomen salaris, onregelmatigheidstoeslag, vakantiegeld en een tegemoetkoming van de reiskosten.

Verwachtingen
Zoals jij verwachtingen van het Flexbureau hebt, heeft het Flexbureau ook verwachtingen van jou. Om te kunnen werken als flexmedewerker dien je minimaal acht uur in de week (flexibel) beschikbaar te zijn. Daarnaast verwachten wij snelle communicatie, dat is nodig om de juiste zorg te kunnen blijven bieden. Op de werkvloer gaan wij eerlijk met elkaar om, zoeken wij de samenwerking op en verwachten wij een professionele werkhouding. Bovenal verwachten wij met elkaar een plezierige werkrelatie op te bouwen. 

Wil je meer weten over het Flexbureau, heb je vragen of anderzijds?

Wij staan je graag te woord, neem telefonisch contact op via: (026) 483 32 61.  Interesse gekregen om te komen werken als verpleegkundige, SPV-er of begeleider? Stuur ons jouw CV en motivatiebrief. Ben je geen held in het schrijven van een brief? Een filmpje waarin je jezelf voorstelt en vertelt over jouw wensen ontvangen wij net zo graag via sollicitanten.flexbureau@propersona.nl.