TwitterFacebookLinkedIn

Flexbureau

Heb jij altijd al willen werken in de geestelijke gezondheidszorg? Het Flexbureau biedt jouw deze kans!

Wie ben jij?
Werken in de GGZ is voor een selecte groep weggelegd:

  • (bijna) afgeronde opleiding in de sector zorg mbo/hbo (verpleegkunde, verzorgende IG, SPH, SPW of MZ);
  • affiniteit met de psychiatrie;
  • ervaring in de psychiatrie is een pré;
  • eventueel ervaringen uit stage;
  • communicatief sterk (mondeling);
  • flexibel inzetbaar.

Behoor jij tot deze groep en kan jij je in deze aspecten vinden? Dan zoeken wij jou als flexmedewerker!

Dit ga je doen
Als flexmedewerker zal je aan de slag gaan op verschillende klinische afdelingen van Pro Persona. De locaties waar je aan het werk kan gaan zijn gelegen in Arnhem, Ede, Nijmegen, Tiel en Wolfheze. Je zal als flexmedewerker de cruciale ondersteuning zijn op open, besloten of gesloten afdelingen. De wisselende diensten bestaan uit vroege, dag-, avond- en nachtdiensten. Voorkeur voor bepaalde diensten of afdeling? Spreek het uit en wij houden hier rekening mee!

Wij bieden je
In eerste instantie bieden wij je een warm welkom en de kans om kennis te maken met jouw collega’s door middel van een welkomstontbijt, teammiddag en kerstontbijt. Vervolgens krijg je de kans ervaring op te doen bij de volwassenen en ouderen doelgroep binnen de psychiatrie met verschillende ziektebeelden. Tijdens je loopbaan zal je begeleid worden om zoveel mogelijk uitdaging in jouw werk te behouden, intern door te stromen en met als einddoel wellicht een vaste contract op een van de (klinische) afdelingen van Pro Persona.

Met betrekking tot cursussen is het mogelijk om jezelf te verdiepen door middel van e-learnings. Het Flexbureau biedt de cursussen BHV en Dwang en Drang aan indien jij deze nog niet hebt gevolgd. Indien relevant bestaat de mogelijk de cursus medicatie en voorbehouden handelingen te volgen.

Je zal maandelijks uitbetaald worden conform CAO GGZ. De uitbetaling bestaat uit overeengekomen salaris, onregelmatigheidstoeslag, vakantiegeld en een tegemoetkoming van de reiskosten.

Verwachtingen
Zoals jij verwachtingen van het Flexbureau hebt, heeft het Flexbureau ook verwachten van jou. Om te kunnen werken als flexmedewerker dien je minimaal acht uur in de week (flexibel) beschikbaar te zijn om voor ons te werken. Daarnaast verwachten wij snelle communicatie. Op de werkvloer verwachten wij een professionele werkhouding en eerlijkheid.

Interesse gekregen om te komen werken als verpleegkundige of begeleider?

Stuur jouw CV en motivatiebrief en/of -video naar sollicitanten.flexbureau@propersona.nl.

Wil je meer weten over het Flexbureau, neem dan telefonisch contact op via: (026) 483 32 61.