TwitterFacebookLinkedIn

Werken bij het Flexbureau

 

Met hart voor de geestelijke gezondheidszorg helpen wij mensen vooruit!  

Heb jij altijd al willen werken binnen de (forensische) psychiatrie of ben jij nieuwsgierig of dit bij jou past? Het Flexbureau biedt jouw de kans om je wensen en ambities te verkennen binnen de psychiatrie. Wij vertellen graag over de mogelijkheden!

Als flexmedewerker ga je aan de slag op verschillende klinische afdelingen van Pro Persona. De locaties waar je werkt zijn gelegen in Arnhem, Ede, Nijmegen, Tiel en Wolfheze. Je bent als flexmedewerker de cruciale ondersteuning op open, besloten of gesloten afdelingen. De wisselende diensten bestaan uit vroege, dag-, avond- en nachtdiensten. Voorkeur voor bepaalde diensten of afdeling? Spreek het uit en wij houden hier rekening mee! Ben je nieuwsgierig naar onze verschillende klinieken en medewerkers? Onze collega's vertellen meer.   

Voor wie? 
Werken binnen de Ggz is zeer waardevol. Het vraagt het nodige van je zelfreflectie en de mogelijkheid om te werken met diverse doelgroepen is ontzettend boeiend en leerzaam. Omdat wij zorg bieden aan kwetsbare mensen zijn er een aantal voorwaarden waar jij aan moet voldoen; 

  • Je hebt een (bijna) afgeronde opleiding in de sector zorg mbo/hbo (verpleegkunde, verzorgende IG, SPH, SPW of MZ)
  • Je hebt affiniteit met de psychiatrie en bent nieuwsgierig;
  • Je hebt eventueel stage-ervaring opgedaan binnen de psychiatrische zorg;
  • Je bent mondeling communicatief sterk;
  • Je bent flexibel inzetbaar.

Behoor jij tot deze groep en kan jij je in bovengenoemde aspecten vinden? Dan zoeken wij jou als flexmedewerker!

Wij bieden je
In eerste instantie bieden wij je een warm welkom en de kans om kennis te maken met jouw collega’s door middel van een welkomstontbijt, teammiddag en kerstontbijt. Uiteraard binnen de mogelijkheden die nu door Corona mogelijk zijn.  Vervolgens krijg je de kans ervaring op te doen bij de volwassenen en ouderen doelgroep binnen de psychiatrie met verschillende ziektebeelden. Tijdens je loopbaan zal je begeleid worden om zoveel mogelijk uitdaging in jouw werk te behouden, intern door te stromen en met als einddoel wellicht een vaste contract op een van de (klinische) afdelingen van Pro Persona.

Met betrekking tot cursussen is het mogelijk om jezelf te verdiepen door middel van e-learnings. Het Flexbureau biedt de cursussen BHV en "Dwang en Drang" aan indien jij deze nog niet hebt gevolgd. Indien relevant bestaat de mogelijkheid de cursus "Medicatie en voorbehouden handelingen" te volgen.

Je zal maandelijks uitbetaald worden conform CAO GGZ. De uitbetaling bestaat uit overeengekomen salaris, onregelmatigheidstoeslag, vakantiegeld en een tegemoetkoming van de reiskosten.

Wil je meer weten over het Flexbureau, heb je vragen of anderzijds?

Wij staan je graag te woord, neem telefonisch contact op via: (026) 483 32 61.  Interesse gekregen om te komen werken als verpleegkundige, SPV-er of begeleider? Stuur ons jouw CV en motivatiebrief. Ben je geen held in het schrijven van een brief? Een filmpje waarin je jezelf voorstelt en vertelt over jouw wensen ontvangen wij net zo graag. Solliciteer hier