TwitterFacebookLinkedIn

Opleiding tot Verpleegkundig Specialist

De Pro Persona Groep (Pro Persona ConnectKairosPompestichting) verzorgt, in samenwerking met de Stichting Opleidingsinstelling Geestelijke Gezondheidszorg Verpleegkundig Specialist. Deze driejarige opleiding leidt tot erkenning als specialist overeenkomstig artikel 14 van de wet BIG. 

Gedurende drie jaar volg je een dag per week lessen bij de Stichting Opleidingsinstelling Geestelijke Gezondheidszorg Verpleegkundig Specialist in Utrecht. De overige dagen werk je bij de Pro Persona Groep op verschillende praktijkleerplekken, zodat je je ontwikkelt en verdiept in verschillende doelgroepen en behandelcontexten

 

Voor wie is de opleiding bedoeld?

De opleiding is bedoeld voor HBO-Verpleegkundigen die op zoek zijn naar een vervolgopleiding. Je leert als regiebehandelaar de leiding te nemen in het behandelen en begeleiden van patiënten met een psychiatrische stoornis en hun netwerk. Je verdiept je in het zorgproces, onderzoekt hoe je die kan verbeteren en ontwikkelt nieuwe zorg- en hulpverleningsconcepten.

Wat vragen wij van jou?

  • Geregistreerd in het verpleegkundig beroepsregister, artikel 3, Wet BIG;
  • In bezit van een diploma HBO-Verpleegkunde (bachelor getuigschrift);
  • Minimaal twee jaar werkervaring (minimaal 0,8 fte) als verpleegkundige in de GGZ;
  • Aantoonbaar bovengemiddeld functioneren; blijkend uit een portfolio dat voldoet aan de door GGZ-VS gestelde eisen;
  • Beheersing (passief) van de Engelse taal.

Contract

Gedurende de opleiding heb je een leerarbeidsovereenkomst met de Pro Persona Groep. De opleiding start eenmaal per jaar op 1 januari. 

Interesse?

Neem contact op met Wilma Hebbing | Opleider Verpleegkundig Specialist GGZ | T. 026 4833148