TwitterFacebookLinkedIn

Opleiding tot verpleegkundig specialist

Pro Persona Groep (Pro Persona Connect, Kairos, Pompestichting) verzorgt, in samenwerking met de Stichting Opleidingsinstelling GGZ-VS, een driejarige opleiding tot Verpleegkundig Specialist GGZ. Deze opleiding leidt tot erkenning als specialist overeenkomstig artikel 14 van de wet BIG. 

De opleiding bestaat uit een praktijk- en een theoriegedeelte. Het praktijkgedeelte vervult u op verschillende opleidingsplaatsen binnen Pro Persona Groep. Het theoriegedeelte volgt u in Utrecht op een vaste dag in de week , samen met cursisten uit andere GGZ-instellingen.

Voor wie is de opleiding bedoeld?

De opleiding is bedoeld voor ambitieuze verpleegkundigen die zich graag de rollen zelfstandig bevoegd behandelaar, innovator/onderzoeker en coach willen ontwikkelen. Om in aanmerking te komen moet u beschikken over:

  • Geregistreerd in het verpleegkundig beroepsregister, artikel 3, Wet BIG;
  • Voltooide opleiding HBO-Verpleegkunde. Datum afstuderen niet langer dan 10 jaar geleden;
  • Minimaal vier jaar werkervaring (minimaal 80% dienstverband) als verpleegkundige, waarvan minimaal drie jaar in de GGZ;
  • Aantoonbaar bovengemiddeld functioneren (d.m.v. referentie).

Contract

Gedurende de fulltimeropleiding (36 uur) hebt u een arbeidscontract met de instelling, inclusief een dag per week cursorische ondersteuning (40 weken per jaar). Jaarlijks zijn er drie opleidingsplaatsen beschikbaar. De opleiding start eenmaal per jaar in januari.

Interesse?

Neem, bij voorkeur via mail, contact op met Wilma Hebbing, opleider verpleegkundig specialist, (026) 483 31 11.