Donderdag 21 september | Inloop vanaf 15.00 tot 18.00 uur

Nieuwsgierig naar de psychiatrie en onze werkwijze? Vanaf 15.00 uur heten onze collega’s je van harte welkom op de Nijmeegsebaan 61 in Nijmegen. Wij organiseren een kennismarkt waarmee wij jou als professional informeren over het werk binnen de psychiatrie.

Zoek je een baan die er écht toe doet?

Dan zit je bij Pro Persona op de juiste plek. Met jouw expertise ben je van grote waarde voor de geestelijke gezondheidszorg, ook wanneer je niet in de directe patiëntenzorg werkt. Of je nu bijvoorbeeld als ICT-er, financieel manager, secretaresse of anders aan het werk wil binnen een fijne organisatie met hart voor de zorg en haar medewerkers. Kom kennismaken en help onze organisatie vooruit met jouw expertise!

Diverse collega’s met verschillende expertises zijn de markt op gegaan om jouw vragen te beantwoorden en je alles te vertellen over wat ons werk nu zo bijzonder, waardevol en leuk maakt. Wat maakt de ene afdeling of kliniek nu anders ten opzichte van de andere? Hoe werken wij samen met collega instellingen? En wat vragen de verschillende werkomgevingen van jou als professional?

Kortom, volop mogelijkheden om je te oriënteren, kennis op te halen en te delen onder het genot van een hapje en drankje.

Kom jij de markt verkennen?

Vanwege voorbereidende werkzaamheden vragen wij je aan te melden door onze collega Carry Jaspers te mailen:C.jaspers@propersona.nl
Vermeld hierbij je naam en telefoonnummer. Vragen? Stel ze gerust, bel of app. Carry via T: 06 500 83 609