TwitterFacebookLinkedIn

Verpleegkundige nachtdienst | Wolfheze

Durf jij het beste uit jezelf te halen?

Wat ga je doen?

Als verpleegkundige nachtdienst voer je verpleegkundige en ADL-handelingen uit en lever je een bijdrage aan behandeling en begeleiding van de cliënten op de afdeling. Daarnaast ben je als persoonlijk begeleider van een aantal cliënten hun steun en toeverlaat. De herstelgerichte SRH-methodiek is, naast onze gastvrijheid, leidraad in ons werk en geeft een professioneel kader aan ‘oog voor de cliënt’. Je werkt intensief samen met de andere disciplines (zoals psychiater, klinisch psycholoog en therapeuten).

Waar ga je werken?


Pro Persona Kliniek Dubbel Diagnose maakt onderdeel uit van de Pro Persona Groep; een op ontwikkeling gerichte GGZ-instelling in Gelderland, met meer dan 3.000 medewerkers in Arnhem, Ede, Lunteren, Nijmegen, Tiel, Veenendaal en Wolfheze. We nemen cliënten op met een Dubbele Diagnose en zijn erop gericht op hen een positie te geven in de maatschappij, zodat ook zij ertoe doen.

 

De afdeling
De afdeling Octaaf 123 bestaat uit twee gesloten groepen en een open groep, in totaal 30 bedden. Onze doelgroep bestaat uit cliënten met een ernstige psychiatrische aandoening in combinatie met verslavingsproblematiek en/of een somatische aandoening. We hebben de komende maanden ruimte voor een enthousiaste en ervaren verpleegkundige die een passie heeft voor herstelgericht werken.

Wat vragen we van jou?

 

Je hebt de opleiding Verpleegkundige succesvol afgerond en je hebt enkele jaren relevante werkervaring. Je hebt affiniteit en bij voorkeur ook ervaring met verslavingsproblematiek. Je bent op lettend en kunt veranderingen in gedrag van cliënten/cliënten waarnemen en daar -indien nodig- adequaat op reageren. Je houdt je vakkennis en vaardigheden op peil. Uiteraard zijn jouw sociale vaardigheden uitstekend, beschik je over een scherp waarnemingsvermogen. Je bent vooral een gastvrije en gedreven professional, liefst mét humor.

Verder beschik je over contactuele eigenschappen en sociale vaardigheden voor het begeleiden van individuele en groepen patiënten, ook in emotioneel intensieve situaties. Met name tact, inlevingsvermogen, een de-escalerende houding, kunnen motiveren, stimuleren, onderhandelen, confronteren en hanteren van conflicten zijn van belang. Voor zich spreekt dat je kunt samenwerken in een team en het belang onderkent van collegiale ondersteuning en dat je in staat bent feedback te geven en te ontvangen.

Waarom Octaaf? 
Tien redenen om bij ons te werken:

1. Je werkt met een multi complexe doelgroep die je uitdaagt om mee te denken bij moeilijke vraagstukken en het beste uit jezelf te halen;
2. Je werkt in een leuk en gemotiveerd team waarin ook ruimte is voor humor;
3. Het is nooit saai, er valt veel te beleven en er is veel afwisseling;
4. Je komt op voor de meest kwetsbare groep mensen in de samenleving;
5. De verslavingsproblematiek maakt deze doelgroep en je werk speciaal;
6. Je werkt in een hecht team waarin je inbreng gewaardeerd wordt;
7. Er is veel ruimte om je te ontplooien en er zijn uitstekende opleidings- en bijscholingsmogelijkheden zoals suïcidepreventie, E-learning, SRH-methode en motiverende gespreksvoering;
8. Je voegt waarde toe voor cliënten en biedt perspectief waar mogelijk;
9. Je werkt samen met een behandelteam met hoogwaardige expertise op het gebied van multi complexe zorg;
10. Er wordt een appèl gedaan op je flexibiliteit, improvisatievermogen en vindingrijkheid.

Wij bieden


•    Wij bieden een dienstverband voor onbepaalde tijd voor 24 – 32 uur per week met ingang van zo spoedig mogelijk;
•    Salaris op basis van CAO GGZ, FWG 45 (€1.996,00 – €3.396,00), afhankelijk van opleiding en werkervaring;
•    Werkdagen: alle dagen, alle diensten die de 24-uurs zorg vraagt;
•    Een meerkeuzesysteem in arbeidsvoorwaarden; hiermee kun je je arbeidsvoorwaardenpakket gedeeltelijk zelf samenstellen. Zo bieden wij regelingen voor bijvoorbeeld aanvullend pensioen, bedrijfsfitness, studie, opleiding of bijscholingsmogelijkheden, een computer voor privégebruik, of (elektrische) fiets.
•    Toegang tot onze GGZ-E-learning academie, waarin diverse cursussen tot jouw beschikking zijn;  
•    Een prettige en collegiale werkomgeving waarin wij onze medewerkers stimuleren om zich te ontplooien en de samenwerking met collega's en collega-instellingen op te zoeken. Wij gaan graag met onze medewerkers in dialoog en staan open voor ideeën en feedback.

Meer weten?


Neem voor meer informatie contact op met Ingrid Dekker, zorgmanager, 06 50 03 54 66 (ma, di, do, vrij).

Procedure
 

De vacature wordt tegelijk intern en extern gepubliceerd en zal pas sluiten zodra we de juiste kandidaat hebben gevonden. Interne en externe sollicitaties worden tegelijkertijd in behandeling genomen. Wij stellen acquisitie naar aanleiding van deze advertentie niet op prijs.

N.B. je krijgt altijd een reactie op je sollicitatie! Controleer regelmatig je spambox. Het kan helaas voorkomen dat onze mail daarin terecht komt.