TwitterFacebookLinkedIn

Verpleegkundig specialist | Arnhem | BGGZ en SGGZ

Heb jij de nodige doorzettingskracht en creativiteit en wil jij:
• behandelbeleid bepalen, uitvoeren en bewaken;
• met andere professionals behandeling verbeteren en ontwikkelen;
• kennis en kunde delen, en leren van anderen.
Dan ben jij wellicht onze nieuwe collega!

Binnen onze planbare poliklinische GGZ behandeling (Specialistische- en Basis-GGZ) bij Pro Persona de Braamberg Arnhem, zijn we volop bezig om plannen te maken om behandeling en organisatie van onze zorg te verbeteren. Behandelen vanuit de hulpvraag van de cliënt en het betrekken van de context van de cliënt zijn hierbij essentiële uitgangspunten. Pro Persona is voornemens om binnenkort bij alle nieuwe cliënten voor de BGGZ en SGGZ, te starten met een generalistische behandeling. Mocht dit behandelaanbod niet voldoende zijn, dan wordt een specialistische behandeling toegevoegd. Vind je het leuk om aan deze ontwikkelingen bij te dragen of heb je hier goede ideeën voor, solliciteer dan zeker!

Wat ga je doen?

Als verpleegkundig specialist ben je regiebehandelaar met een eigen caseload en ondersteun je professionals bij somatische screening en medicatie beleid. Cliënten behandel je vanuit het model van de positieve gezondheid waarbij de hulpvraag en de context van de cliënt centraal staan. Het opleiden van collega’s is onderdeel van je functie. Je bijdrage en inzet bij innovatie, behandel en beleidsontwikkeling wordt zeer gewaardeerd.

Waar ga je werken?


Als verpleegkundig specialist ga je werken in de generalistische BGGZ op de Braamberg in Arnhem. Daarnaast heb je de mogelijkheid om binnen een specialistenteam je bijdrage als verpleegkundig specialist te leveren.
We bieden ambulante behandeling aan volwassen cliënten met complexe problematiek. Bij onze cliënten spelen bijna altijd comorbide klachten en problemen. Het team bestaat uit regiebehandelaren, medebehandelaren en specialisten. Opleiden van collega’s vinden we belangrijk; de PIOG, GIOS en VIOS maken onderdeel uit van ons team.
Onze zorg is nu nog georganiseerd in teams voor BGGZ en gespecialiseerde zorgprogrammateams, maar we werken toe naar gemengde teams waarin meerdere disciplines en expertises samenwerken. We maken in dit kader plannen om onze teams in de loop van dit jaar anders in te gaan richten. Dit kan gevolgen hebben voor je standplaats. We vertellen je er graag meer over.

Wat vragen we van jou?


• je hebt tact, kunt goed luisteren, hebt invoelend vermogen en het vermogen tot motiveren en stimuleren;
• je bent integer en betrouwbaar;
• je bent in staat om kennis en ervaring op methodische en systematische wijze verdiepend toe te passen.

Wij bieden

 

• Een vast dienstverband;
• Veel mogelijkheden voor interne scholing en deskundigheidsbevordering;
• FWG functiegroep 65 (€3465,00 - €5439,00);
• Werkdagen in overleg;
• Goede secundaire arbeidsvoorwaarden conform geldende CAO GGZ, mogelijkheden voor bijscholing en regelingen voor fiets, sportabonnement en pc-privé.

Voor deze functie is een geldige BIG-registratie/ SRC-registratie en AGB-code vereist, die voor de datum van indiensttreding ingediend moet zijn.

Meer weten?


Als je meer informatie wilt, kun je zorgmanager Marieke Starink bellen op 06 21 11 30 17 of mailen: m.starink@propersona.nl

Procedure


De vacature wordt tegelijk intern en extern gepubliceerd. Interne en externe sollicitaties worden tegelijkertijd in behandeling genomen, waarbij interne kandidaten voorrang hebben boven externe kandidaten. Wij stellen acquisitie naar aanleiding van deze advertentie niet op prijs.

N.B. je krijgt altijd een reactie op je sollicitatie! Controleer regelmatig je spambox. Het kan helaas voorkomen dat onze mail daarin terecht komt.