TwitterFacebookLinkedIn

Systeemtherapeut | TOP GGZ | Nijmegen

Ben jij die gedreven hulpverlener die systeemtherapeutische behandelingen kan bieden? Dan zijn we op zoek naar jou!

Wat ga je doen?

We zoeken een ervaren hulpverlener. Je gaat binnen de TOP GGz systeemtherapeutische behandelingen uitvoeren. Daartoe leg je contact met de clienten en hun systeem, je sluit aan bij hun hulpvraag en belevingswereld en bouwt een therapeutische relatie op. Je verricht gezin diagnostisch- en systemisch onderzoek en behandelt cliënten en hun systemen.
Je participeert in het multidisciplinaire overleg van het behandelteam en biedt consultatie en advies aan teamleden vanuit systemisch perspectief.

Waar ga je werken?

Je komt te werken bij de TOP GGz afdelingen van Pro Persona, te weten het Expertisecentrum Depressie en Overwaal, expertise centrum voor angst, dwang en PTSS. Beide afdelingen bieden hoogwaardige, specialistische, leeftijd onafhankelijke ketenzorg voor patiënten met chronische depressie (Expertisecentrum Depressie) en patiënten met angst en dwang stoornissen, stoornissen in de lichaamsbeleving, hoarding, posttraumatische stressstoornissen en somatoforme stoornissen (Overwaal) conform de bestaande evidence-based richtlijnen. Beide afdelingen bezitten het TOPGGZ keurmerk en werken nauw samen met het Behavioural Science Institute Radboud Universiteit Nijmegen en met Radboud UMC Afdeling Psychiatrie.

Wat vragen we van jou?

- Een relevante opleiding op minimaal HBO of WO niveau, bijvoorbeeld Social Work (Maatschappelijk werk - SPH) of (GZ) psycholoog, SPV-er met, indien van toepassing, de daarbij behorende BIG registraties; 
- je opleiding dient als tijdschrijvend beroep geregistreerd te zijn waarvan de tijd afleidt naar een dbc;
- daarnaast beschik je over een afgeronde opleiding systeemtherapie en bent erkend lid van de NVRG;
- je hebt bij voorkeur minimaal 3-5 jaar ervaring binnen de GGZ.

Je beschikt over de volgende competenties: je bent innovatief, proactief, gericht op samenwerking, flexibel, kunt helder en duidelijk communiceren en hebt gevoel voor humor.

Wij bieden

•    Wij bieden een dienstverband voor 24 uur voor de duur van een jaar met de intentie om een langdurige samenwerking aan te gaan;
•    Salaris op basis van de CAO GGZ. De inschaling is afhankelijk van de vooropleiding en ervaring, ter indicatie FWG 60 (€3465,00 - €4620,00) bruto per maand. 
•    Werkdagen in overleg;
•    Een meerkeuzesysteem in arbeidsvoorwaarden; hiermee kun je je arbeidsvoorwaardenpakket gedeeltelijk zelf samenstellen. Zo bieden wij regelingen voor bijvoorbeeld sportabonnement, studie, opleiding of bijscholingsmogelijkheden, een computer voor privégebruik of (elektrische) fiets. 
•    Toegang tot onze GGZ-E-learning academie, waarin diverse cursussen tot jouw beschikking zijn.
•    Een abonnement op “Cultuur Werkt”:
•    Een prettige en collegiale werkomgeving waarin wij onze medewerkers stimuleren om zich te ontplooien en de samenwerking met collega's en collega-instellingen op te zoeken. Wij gaan graag met onze medewerkers in dialoog en staan open voor ideeën en feedback. 

Meer weten?

Neem voor meer informatie contact op met Carla Remmen, Senior Zorgmanager TOPGGz, 06 27 20 89 43

Procedure

De vacature wordt tegelijk intern en extern gepubliceerd. Interne en externe sollicitaties worden tegelijkertijd in behandeling genomen, waarbij interne kandidaten voorrang hebben boven externe kandidaten. Wij stellen acquisitie naar aanleiding van deze advertentie niet op prijs.

N.B. je krijgt altijd een reactie op je sollicitatie! Controleer regelmatig je spambox. Het kan helaas voorkomen dat onze mail daarin terecht komt.