TwitterFacebookLinkedIn

Psychiater Ouderen ambulant | Arnhem

Wil jij als psychiater binnen onze ambulante afdeling voor ouderen jouw vak in de volle breedte uitvoeren? Wil jij samen met ons multidisciplinaire team werken aan een visie op leefstijl, positieve psychiatrie en netwerkgerichte zorg voor onze ouderen en de uitdagingen aangaan die er liggen? 

Spreekt dit je aan, laat het ons weten. Een collega vertelt graag meer.

Wat ga je doen?

Het werk als psychiater binnen onze ambulante afdeling voor ouderen is heel divers. Je voert psychiatrisch onderzoek uit en geeft medicamenteuze behandeling aan onze cliënten. Vanwege de diversiteit aan psychische stoornissen werk je vanuit een generalistische benadering. Daarnaast werk je, indien de situatie hiernaar vraagt, outreachend en bezoek je de cliënt in zijn/haar eigen omgeving. Je werkt nauw samen met collega’s van de acute deeltijdbehandeling en kliniek ouderen op locatie. Samen met collega’s verricht je achterwacht-diensten ten behoeve van de crisisdienst. Ook werk je intensief samen met onze interne en externe ketenpartners. Dit kenmerkt zich onder meer door het geven van consultatie aan huisartsen en nauwe samenwerking binnen een gedeelde caseload bij het RIBW. Ook verblijven patiënten intern binnen een langdurige behandelafdeling voor ouderen op locatie Wolfheze en zijn we samenwerkingsverbanden aan het opbouwen met de verslavingszorg en de VVT sector. Je zult gaan bijdragen aan de visievorming op het gebied van leefstijl, positieve psychiatrie en netwerkgerichte zorg voor onze doelgroep. Daarnaast liggen er uitdagingen, zoals de vergrijzing, om aankomende jaren op te anticiperen samen met collega’s vanuit de andere regio’s van Pro Persona. Binnen de afdeling bestaan tevens mogelijkheden om supervisie te geven aan opleidelingen. 

Waar ga je werken?

 

In Arnhem bieden wij zorg voor ouderen in de volle breedte. Zo hebben wij naast onze ambulante afdeling, ook een acute deeltijdbehandeling, en een kliniek voor ouderen. Er zijn korte lijnen waardoor de samenwerking in het op en afschalen van zorg vlot verloopt. 

Je wordt onderdeel van ons ambulante team ouderen dat tevens Intensive Home Treatment biedt.  Ons multidisciplinair team bestaat uit psychiaters, een klinisch psycholoog, GZ psychologen, een verpleegkundig specialist, SPV-ers en ambulant verpleegkundigen. Het team kenmerkt zich door het opleidingsklimaat aangezien vrijwel elke discipline een collega opleidt. Het team kenmerkt zich tevens door een open en collegiale teamcultuur. Humor en het zorgen voor elkaar houdt het team gezond en maakt het een prettige plek om te werken. 

Pro Persona is een grote organisatie. Naast de regio Arnhem bieden wij ook zorg aan ouderen in de regio Nijmegen, Tiel, Wolfheze en Ede. Pro Persona is deskundig in het behandelen van hulpvragen op het gebied van geestelijke gezondheid en forensische zorg. Ons motto luidt “Het begint met aandachtig luisteren”. 

Wat vragen we van jou?


Wij zijn op zoek naar een collega die graag wil bijdragen aan visievorming op de eerder genoemde gebieden, verder kan kijken en kan inspelen op vraagstukken die in de toekomst gaan spelen.

Je hebt een afgeronde opleiding tot psychiater en een geldige BIG-registratie, RGS-registratie en AGB-code. Of je nu een professional met jarenlange werkervaring bent of aan het begin van jouw carrière staat, wat wij belangrijk vinden is een collega met affiniteit met ouderen, die onze visie deelt. Iemand die constructief wil meedenken met hoe wij als team om kunnen gaan met de continue veranderingen in de GGZ. Je bent iemand die snel schakelt, improviseert en keuzes maakt. Met plezier en enthousiasme begeleid je opleidelingen om nieuwe talenten binnen de GGZ te behouden. Een echte verbinder die actief contact zoekt, zowel binnen het in- en externe netwerk.

Wij bieden


•    Een salaris conform CAO GGZ, functiegroep AMS tussen €5.318 - €9.294 bruto p/m;
•    Minimaal 28 tot 36 uur; 
•    21 vakantiedagen + 35 levensfasebudgeturen;
•    8% vakantiegeld, 13e maand en pensioenopbouw;
•    Een uitgebreid inwerkprogramma, veel ruimte voor eigen ideeën en supervisorschap;
•    Goed te combineren met ons fellowship Psychiatrie van Pro Persona, zeker interessant voor jou als je net bent afgestudeerd;
•    Mogelijkheid van deelname aan het verplichte herregistratie IFMS traject;
•    Toegang tot refereeravonden (geaccrediteerd), deelname aan vakgroep en teamintervisies waarin collega psychiaters en hoogleraren vertellen over hun onderzoek en nieuwe inzichten met jou delen;
•    Een meerkeuzesysteem in arbeidsvoorwaarden; hiermee kun je je arbeidsvoorwaardenpakket gedeeltelijk zelf samenstellen. Zo bieden wij regelingen voor bijvoorbeeld, sportabonnement, studie, opleiding of bijscholingsmogelijkheden, een computer of elektrische fiets;
•    Een Abonnement op Cultuur Werkt!;
•    Én natuurlijk een prettige en collegiale werkomgeving waarin wij onze medewerkers stimuleren om zich te ontplooien en de samenwerking met collega's en collega-instellingen op te zoeken. 

Meer weten?

 

Hebben wij jou interesse opgewekt? Neem dan contact op om tijdens een kop koffie of thee samen jouw ambities te bespreken.

Onze collega’s vertellen graag meer!

Eefje Cornelissen | senior Zorgmanager| 06 21 59 35 10 of e.cornelissen@propersona.nl 

Olga van der Hoogte | Psychiater | 06 30 779 599 of o.van.der.hoogte@propersona.nl

Procedure
 

De vacature wordt tegelijk intern en extern gepubliceerd en zal pas sluiten zodra we de juiste kandidaat hebben gevonden. Interne en externe sollicitaties worden tegelijkertijd in behandeling genomen. Wij stellen acquisitie naar aanleiding van deze advertentie niet op prijs.

N.B. je krijgt altijd een reactie op je sollicitatie! Controleer regelmatig je spambox. Het kan helaas voorkomen dat onze mail daarin terecht komt.