TwitterFacebookLinkedIn

Psychiater |Team Ouderen Ambulant |Arnhem

 

Wetenschappelijk onderzoek heeft uitgewezen dat mieren goede bruggenbouwers zijn. De organisatie ervan ligt in het gedrag van de individuele mier. Hoe hij reageert op de omgeving en op de andere mieren. En daarom durven wij jou uit te dagen met deze metafoor. Want het team Ouderen Ambulant van Pro Persona Arnhem is op zoek naar een nuchtere en verbindende psychiater 18 tot 36 uur per week.

Wat ga je doen?

Als een van de vier psychiaters van het cluster ( zorgprogramma ) Ouderen in Arnhem zorg je voor diagnostiek en behandeling van ouderen met psychische stoornissen binnen een multidisciplinair team. Afwisselend werk. Vanwege de gevarieerde psychiatrische problematiek waarmee je op de ambulante poli te maken krijgt; vanwege de samenwerking met acute deeltijdbehandeling ouderen en kliniek ouderen en vanwege het deels outreachende werk. Je werkt intensief samen met collega’s, verwijzers en ketenpartners. Je wordt ingezet als achterwacht voor de acute dienst. En je zorgt voor een goede dossiervoering en registratie.

Waar ga je werken?

Je gaat werken binnen het ambulante team ouderen, inclusief IHT ouderen. Je bent van daaruit ook betrokken bij de zorg voor patiënten in de acute deeltijd behandeling en bij je cliënten die tijdelijk worden opgenomen in kliniek ouderen. Het ambulante ouderenteam is een gevarieerd team met jongere en oudere collega’s, waarvan sommigen er al langer werken en anderen recenter zijn gestart. Er wordt gewerkt op basis van functiedifferentiatie, met behoud van gelijkwaardigheid. Het team streeft naar een open en collegiale teamcultuur. Constructief mee denken hoe het team om kan gaan met de continue veranderingen in de GGZ wordt sterk gewaardeerd. Humor en zorgen voor elkaar houdt het team gezond en maakt het een prettige plek om te werken.

Pro Persona Arnhem maakt onderdeel uit van de Pro Persona Groep; een op ontwikkeling gerichte GGZ-instelling in Gelderland, met meer dan 3.000 medewerkers in Arnhem, Ede, Lunteren, Nijmegen, Tiel, Veenendaal en Wolfheze. We behandelen cliënten zoveel mogelijk thuis. Alleen als het écht niet anders kan, nemen we op.

Wat vragen we van jou?


Je hebt je opleiding tot psychiater succesvol afgerond, BIG- en SRC-registratie en een AGB-code. Je hebt affiniteit met én ervaring in de ouderenpsychiatrie. Je wilt en kunt goed samenwerken, helder communiceren en tegenstellingen overbruggen.

Wij bieden


• Een dienstverband voor onbepaalde tijd per zo spoedig mogelijk;
• FWG functiegroep AMS (€5318,00 - €9294,00);
• werkdagen in overleg;
• goede secundaire arbeidsvoorwaarden conform geldende CAO GGZ, mogelijkheden voor bijscholing en regelingen voor fiets, sportabonnement en pc-privé.

Meer weten?


Voor meer informatie kun je contact opnemen met Eefje Cornelissen, zorgmanager, (026) 312 43 36.
of solliciteer direct!

Procedure
 

De vacature wordt tegelijk intern en extern gepubliceerd en zal pas sluiten zodra we de juiste kandidaat hebben gevonden. Interne en externe sollicitaties worden tegelijkertijd in behandeling genomen. Wij stellen acquisitie naar aanleiding van deze advertentie niet op prijs.

N.B. je krijgt altijd een reactie op je sollicitatie! Controleer regelmatig je spambox. Het kan helaas voorkomen dat onze mail daarin terecht komt.