TwitterFacebookLinkedIn

Psychiater | Kliniek Voortgezette Behandeling Volwassenen |Wolfheze

Ben jij die teamplayer die houdt van een uitdaging? Lees hier een voorbeeld uit de praktijk.

Wat ga je doen?
Tien redenen om bij ons te werken:

 1. Je werkt met een multicomplexe doelgroep die je uitdaagt om mee te denken bij moeilijke vraagstukken en het beste uit jezelf te halen.
 2. Je werkt in een leuk en gemotiveerd team waarin ook ruimte is voor humor.
 3. Je komt op voor de meest kwetsbare groep mensen in de samenleving.
 4. Het is nooit saai, er valt veel te beleven en er is veel afwisseling.
 5. Je werkt in een hecht team waarin je inbreng gewaardeerd wordt en levert een actieve bijdrage aan het behandelbeleid van KVBV.
 6. Er is veel ruimte om je te ontplooien en er zijn uitstekende opleidings- en bijscholingsmogelijkheden zoals suïcidepreventie, E-learning, SRH-methode en motiverende gespreksvoering.
 7. Je gaat het komende jaar aan de slag met het thema Positieve Gezondheid.
 8. Je voegt waarde toe voor patiënten en biedt perspectief waar mogelijk.
 9. Je werkt samen met een verpleeg- en behandelteam met hoogwaardige expertise op het gebied van multicomplexe zorg.
 10. Er wordt een appèl gedaan op je flexibiliteit, improvisatievermogen en vindingrijkheid.

Samen met de patiënt, de familie, het verpleegteam en het behandelteam geef je als regiebehandelaar richting aan het medicamenteuze en psychotherapeutische behandeltraject van je patiënten. Afhankelijk van je interesses en ervaring voer je onderdelen van het (psychotherapeutische) behandeltraject ook zelf uit. Je werkt intensief samen met je teamgenoten, verwijzers en ketenpartners.

Als psychiater bij de Pompestichting / Pro Persona is er de mogelijkheid om door te groeien naar geneesheer - directeur. Wij ondersteunen jou hierin middels een groeitraject waarbij je nauw samenwerkt met een ervaren collega geneesheer - directeur. In de rol van geneesheer - directeur die je vervult naast jouw rol als psychiater, denk je mee en zie je toe op de kwaliteit van zorg binnen de organisatie. Daarbij zit je aan tafel bij de raad van toezicht en raad van bestuur en doe je bestuurservaring op.

Waar ga je werken?
Pro Persona Kliniek Voortgezette Behandeling Volwassenen (KVBV) in Wolfheze maakt onderdeel uit van de Pro Persona Groep; een op ontwikkeling gerichte GGZ-instelling in Gelderland, met meer dan 3.000 medewerkers in Arnhem, Ede, Lunteren, Nijmegen, Tiel, Veenendaal en Wolfheze.


De afdeling
Octaaf (onderdeel van KVBV) bestaat uit 9 groepen, waarvan 5 gesloten en 4 open, in totaal 90 bedden. Onze doelgroep bestaat uit patiënten met een ernstige psychiatrische aandoening  met of zonder verslavingsproblematiek. De behandeling is in principe gericht op uitstroom naar de ambulante zorg. Door groei van de afdeling krijgen we ruimte in het behandelteam dat nu bestaat uit 2 psychiaters, 2 GZ-psychologen, een masterpsycholoog, arts en maatschappelijk werk. 

Wat vragen we van jou?
Je hebt uiteraard je opleiding tot psychiater succesvol afgerond. Je bent zorgvuldig, gestructureerd en gemotiveerd om met onze complexe maar kleurrijke doelgroep aan de slag te gaan. Je werkt graag samen en kunt tegelijkertijd goed zelfstandig functioneren. Je houdt van uitdaging, afwisseling en een grapje op zijn tijd.  Gezien de samenstelling van het behandelteam nodigen we je ook van harte uit om te solliciteren als je net bent afgestudeerd als psychiater.

Voor deze functie is een geldige BIG-registratie/ SRC-registratie en AGB-code vereist, die voor de datum van indiensttreding ingediend moet zijn.

Aantal jaren werkervaring: 0-2
Opleidingsniveau: WO
Beroepsregistratie: AGB-code, BIG-registratie

Wij bieden
Pro Persona borgt inspraak en advies vanuit verschillende beroepsgroepen. Zo word je  bij indiensttreding uitgenodigd  lid te worden van de VMS (Vereniging van Medisch Specialisten), onze Medische Staf en word je gefaciliteerd in een prettige samenwerking binnen onze psychiatergroep.

 • 166 vakantie-uren per jaar bij een fulltime dienstverband;
 • Een dienstverband voor onbepaalde tijd, ingangsdatum in overleg. FWG-functiegroep AMS (€5.430,00 - €9.489,00); Werkdagen: Vrijdag en in overleg de overige dagen;

 • Vergoedingen voor bijzondere diensten en onkostenvergoedingen voor onder andere reiskosten, woon-werk en zakelijke dienstreizen, studiekosten en beroepskosten;

 • Naast de vakantie-uren: jaarlijks 35 verlofuren bij een fulltime dienstverband in de vorm van een levensfasebudget. Deze uren kunnen worden gespaard of opgenomen;

 • Een jaarlijks balansbudget van €500,- naar rato. Dit budget kun je besteden aan iets waar jij blij van wordt! Extra vrije dagen, een bijdrage voor een cursus of wil jij met het geld liever uit eten met vrienden? Alles wat jou helpt om in balans te blijven of komen, aan jou de keuze;

 • Pensioenvoorzieningen zijn ondergebracht bij het Pensioenfonds Zorg en Welzijn;

 • Een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden (MKA); hiermee kun je de (aanschaf)kosten fiscaal verruilen voor bijvoorbeeld, sportabonnement, reiskosten woon-werkverkeer, studie of opleiding, ICT-middelen zoals PC of tablet, fiets en vakbondscontributie; 

 • Een functie die goed te combineren is met het fellowship Psychiatrie van Pro Persona en ook zeker interessant is als je net bent afgestudeerd.

Onze verdere arbeidsvoorwaarden vind je hier en zijn conform de Cao GGZ.

Meer weten?

Neem voor meer informatie contact op met Nathalie Habing, programmaleider/psychiater 06 52 75 67 62 of met Carla Remmen, senior zorgmanager, 06 27 20 89 43.

Procedure

De vacature of interim opdracht blijft openstaan, totdat wij de juiste collega gevonden hebben. Je zal altijd in gesprek gaan met een collega psychiater. Daarnaast is onze directie nauw betrokken bij de aanname van specialisten. Een gesprek met hen mag niet ontbreken. 

Je krijgt altijd een reactie op je sollicitatie! Controleer regelmatig je spambox. Het kan helaas voorkomen dat onze mail daarin terecht komt.