TwitterFacebookLinkedIn

Psychiater Doven en Slechthorenden Ede


Wat ga je doen?

Je gaat op de afdeling als Psychiater werken in een Multidisciplinair team. Je krijgt ondersteuning door een tolk gebarentaal waar nodig. Je voert alle activiteiten uit die bij je vak horen. Dit betekent dat je regiebehandelaar bent voor jouw cliënten. Je doet intakes, psychiatrisch onderzoek, behandelingen, voert overleg en stemt af met collega’s en belanghebbenden bij de cliënten. Je werkt zowel met cliënten die zijn opgenomen in de kliniek als met ambulante cliënten. Je doet dit werk met zorg en aandacht voor de specifieke doelgroep en betrekt je geleerde kennis met betrekking tot de gebarentaal en dovencultuur in je behandeling en benaderingswijze van de cliënt.

Waar ga je werken?

De afdeling Doven en Slechthorenden 'De Riethorst' biedt ambulante en klinische SGGZ voor mensen met psychische problemen die ook een auditieve beperking hebben. De afdeling behandelt kinderen, volwassenen en ouderen uit heel Nederland. Naast Ede heeft de afdeling een polikliniek in Amsterdam. Op de afdeling werken dove en horende medewerkers.
Je werkt samen met SPV'n, collega psychiaters, psychologen, maatschappelijk werkers, communicatiedeskundigen, logopedisten, medewerkers dagbesteding, PMT, vaktherapeuten en verpleegkundigen. Op de afdeling werken doven en slechthorende en horende medewerkers. Om met hen en de cliënten te werken en communiceren dienen alle medewerkers gebarentaal en dovencultuur te leren en te gebruiken. Deze opleidingen wordt intern verzorgd.
Je bent werkzaam in Ede als standplaats, maar je moet ook in Amsterdam willen en kunnen werken, afhankelijk van zorgvraag.

Pro Persona is deskundig in het behandelen van hulpvragen op het gebied van geestelijke gezondheid en forensische zorg. Wij behandelen cliënten van alle leeftijden. Dit doen we met ruim 3000 professionals zoveel mogelijk thuis, ambulant en in deeltijd. Als het niet anders kan, nemen we cliënten op in een van onze klinieken. De behandeling is altijd zo licht als mogelijk en zo zwaar als noodzakelijk.

Wat vragen we van jou?

Je beschikt over relevante vakkennis en dient als zodanig ook BIG-geregistreerd te zijn;
je beschikt over kennis van en ervaring met het uitvoeren van psychiatrisch onderzoek en behandelmethoden;
je hebt kennis van het aanbod en de werkwijze van aanverwante vakgebieden en betrekt deze kennis in het eigen handelen;
je beschikt over goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden en vindt het leuk om gebarentaal te leren;
je bent in staat om, binnen de beleidsmatige en organisatorische kaders en uitgaande van de eigen professionele verantwoordelijkheid conform de wet BIG, zelfstandig indicaties en behandelplannen op te stellen en de vastgestelde behandelplanen, na bespreking in het multidisciplinaire team, naar eigen inzicht uit te voeren;
je toont initiatief en vindingrijkheid om de aanpak voor de behandeling te bepalen;
je kunt tegenstellingen overbruggen, beschikt over overtuigingskracht en bent vaardig in onderhandelen;
tact en een open, respectvolle houding zijn nodig in de bejegening van de dove of slechthorende cliënt/patiënt;
je hebt consultatieve vaardigheden en kunt collega-hulpverleners adviseren en begeleiden.

Voor deze functie is een geldige BIG-registratie/ SRC-registratie en AGB-code vereist, die voor de datum van indiensttreding ingediend moet zijn.

Wij bieden

Wij bieden een dienstverband van 12 uur waarvan 1 dag volwassenen en ½ dag jeugd voor onbepaalde tijd per zo spoedig mogelijk.

FWG functiegroep AMS (€5318,00 - €9294,00)

Goede secundaire arbeidsvoorwaarden conform geldende CAO-GGZ, mogelijkheden voor bijscholing en regelingen voor fiets, sportabonnement en pc-privé.

Zie ook deze link voor beginnende psychiaters: https://www.werkenbijpropersona.nl/Vacatures/Fellowship-Psychiatrie

Meer weten?

Neem voor meer informatie contact op met Willemijn van Ledden, zorgmanager, (0318)  43 36 10 w.van.ledden@propersona.nl. (e-mail alleen gebruiken voor informatie, niet om te solliciteren).

Procedure

De vacature wordt tegelijk intern en extern gepubliceerd en zal pas sluiten zodra we de juiste kandidaat hebben gevonden. Interne en externe sollicitaties worden tegelijkertijd in behandeling genomen. Wij stellen acquisitie naar aanleiding van deze advertentie niet op prijs.

N.B. je krijgt altijd een reactie op je sollicitatie! Controleer regelmatig je spambox. Het kan helaas voorkomen dat onze mail daarin terecht komt.