TwitterFacebookLinkedIn

Projectmanager Huisvesting en Vastgoed | Wolfheze

Ben je een echte aanpakker op het gebied van vastgoedprojecten en krijg je energie van een dynamische werkomgeving die volop in ontwikkeling is? Wil je werken voor een ambitieuze organisatie waar óók jij bijdraagt aan de zorg van vandaag en morgen? 

Wat ga je doen?

Als projectmanager Huisvesting/Vastgoed vervul je een belangrijke rol in projectteams waarin je met je interne klant en ondersteunende diensten aan huisvestings- en vastgoedvraagstukken werkt. Je bent in deze rol een resultaatgerichte kartrekker en weet daarin de klantwens volgens een vaste projectstructuur met creativiteit te vertalen en te realiseren. Je werkzaamheden omvatten onder andere het opstellen van programma’s van eisen, klein advieswerk, haalbaarheidsstudies, businesscases, contractvorming en projectbegeleiding. Naast projectvoering ben je ook beschikbaar voor klein advieswerk. 

Pro Persona is een organisatie volop in ontwikkeling waarbij het vastgoed middels een strategisch plan wordt herzien. Voor jou betekent dit dat je uitdagingen niet uit de weg gaat en in staat bent om binnen richtlijnen en procedures je werkzaamheden zelfstandig te structureren en uit te voeren. Hierbij ben je creatief in het vinden van oplossingen en neem je het initiatief voor verbeteringen. Samen maken we positief kritisch en bewuste keuzes waarin Pro Persona de komende jaren wel of niet investeert zodat we aantrekkelijk blijven voor patiënten en medewerkers. Dit doe je in afstemming met je collega’s, de verantwoordelijke directeuren en de manager Huisvesting & Facilitair. Pro Persona heeft circa 150 gebouwen/gebouwdelen verdeeld over meerdere locaties in de regio.  

Waar ga je werken?

 

De afdeling Huisvesting & Facilitair maakt onderdeel uit van Pro Persona Services ( PPS). PPS is de verzamelnaam van alle ondersteunende diensten. Afdelingen als Communicatie, HR, Huisvesting, Facilitair en ICT maken hier deel uit. De belofte van PPS luidt "Samen beter" waarbij wij werken vanuit de kernwaarden integraal, resultaatgericht, efficiënt en professioneel.


Pro Persona heeft een ambitieuze bouwagenda zowel binnen het onderdeel van de GGZ als binnen de Pompestichting. De afdeling Huisvesting & Vastgoed heeft de regie over de bouwprojecten en heeft een belangrijke verbindende rol naar de zorg toe. Binnen de verschillende projecten wordt nauw samengewerkt met de afdeling Finance & Control daar waar het bijvoorbeeld gaat om businesscases, treasury en waarderingen.

Wat bieden wij?

 • Een salaris conform de CAO GGZ, FWG 55, €2806 -€4381;
 • Een vast fulltime dienstverband bij goed functioneren, dat betekent bij ons een 36-urige werkweek, maar 32 uur is bespreekbaar;
 • Een vakantie-uitkering 8% van het jaarsalaris en een eindejaarsuitkering van 8,33% van het jaarsalaris;
 • Een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden (MKA); hiermee kun je de (aanschaf)kosten fiscaal verruilen voor bijvoorbeeld, sportabonnement, reiskosten woon-werkverkeer, studie of opleiding, ICT-middelen zoals PC of tablet, fiets en vakbondscontributie;
 • Een prettige en collegiale werkomgeving waarin wij onze medewerkers stimuleren om zich te ontplooien en de samenwerking met collega's en collega-instellingen op te zoeken. Wij gaan graag met onze medewerkers in dialoog en staan open voor ideeën en feedback;
 • Prachtige groene werkomgeving, heerlijk om tijdens de lunch te wandelen of te genieten op het terras van je broodje. 

Wat vragen we van jou?

 • Aantoonbare ervaring als projectmanager/projectleider in complexe (zorg)organisaties;
 • Ruime ervaring in het projectmatig en volgens vaste structuren uitvoeren van werkzaamheden (projectmanagement);
 • Aantoonbare ervaring met projectvoering op de onderdelen bouw, verbouw en onderhoud;
 • Analytisch, sterk in samenwerking, makkelijk in de communicatie; 
 • Een doorzetter, verbinder en sparringpartner voor meerdere niveaus, resultaatgericht en daadkrachtig.

Meer weten?

 

Neem voor meer informatie contact op met Jurriaan van Wezel, manager Huisvesting en Vastgoed, 06 54 98 63 93.

Procedure


De vacature wordt tegelijkertijd in- en extern gepubliceerd.

N.B. je krijgt altijd een reactie op je sollicitatie! Controleer regelmatig je spambox. Het kan helaas voorkomen dat onze mail daarin terecht komt.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie stellen wij niet op prijs, delen van de vacature binnen jouw netwerk wel.