TwitterFacebookLinkedIn

Medewerker HR administratie Wolfheze


Wat ga je doen?

De HR-administratie is een team binnen de dienst HR. Voor het team zoeken wij een nieuwe collega die verschillende onderdelen van het administratieve proces van HR uitvoert: dit betreft o.a. het verwerken van personeelsmutaties, opstellen van contracten, activiteiten in het proces van werving, selectie en aanstelling, verzuimbeheer en het werken in de frontoffice. 

Waar ga je werken?

De dienst HR maakt onderdeel uit van de Pro Persona Groep; een op ontwikkeling gerichte GGZ-instelling in Gelderland, met meer dan 3.000 medewerkers in Arnhem, Ede, Lunteren, Nijmegen, Tiel, Veenendaal en Wolfheze. We behandelen cliënten zoveel mogelijk thuis. Alleen als het écht niet anders kan, nemen we op.

Wat vragen we van jou?

Wij zoeken een gezellige, communicatief vaardige collega die klantvriendelijk de HR processen kan uitvoeren, leergierig is en een flexibele werkinstelling heeft waarmee je eenvoudig kunt schakelen in de uitvoering van de diverse taken. Je hebt daarvoor verder:

• uitgebreide kennis van het vakgebied op MBO-niveau en administratieve ervaringskennis; 

• actuele kennis van het vakgebied van HR, CAO, personele regelingen en personeelsbeheer; 

• een proactieve werkhouding en organisatievermogen bij het uitvoeren van de werkzaamheden;

• goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid die nodig is bij het correct afhandelen van diverse vormen van correspondentie, overeenkomsten en procedures en bij het werken in de servicedesk;

Je lost dagelijkse problemen zelfstandig op, waarbij kan worden teruggevallen op de senior medewerker HR-Administratie, de specialist HR- Administratie en de manager HR-Administratie; 

Verder ben je integer in de omgang met en beheer van privacygevoelige gegevens.

Aantal jaren werkervaring: 2 jaar relevante werkervaring in een soortgelijke functie.

Opleidingsniveau: MBO

Wij bieden

Wij bieden een dienstverband in een leuk team met hart voor de medewerkers van Pro Persona, voor bepaalde tijd met ingang van 1 december 2020, met de intentie om dit bij gebleken geschiktheid om te zetten in een vast dienstverband.

FWG functiegroep 40 (€1955,00 - €3037,00) 

Werkdagen: In goed overleg. Werktijden tussen 08.30 en 17.00 uur.

Goede secundaire arbeidsvoorwaarden conform geldende CAO GGZ, mogelijkheden voor bijscholing en regelingen voor onder andere: fiets, computer en sportabonnement.

Meer weten?

Wil je meer weten over de functie, neem dan contact op met Marc van Opstal, Manager HR-Administratie op 06 52 55 95 84

Procedure

De vacature wordt tegelijk intern en extern gepubliceerd. Interne en externe sollicitaties worden tegelijkertijd in behandeling genomen, waarbij interne kandidaten voorrang hebben boven externe kandidaten. Wij stellen acquisitie naar aanleiding van deze advertentie niet op prijs.

De gesprekken zullen plaatsvinden op dinsdag 6 oktober 2020.

N.B. je krijgt altijd een reactie op je sollicitatie! Controleer regelmatig je spambox. Het kan helaas voorkomen dat onze mail daarin terecht komt.