TwitterFacebookLinkedIn

Medewerker Financiële Administratie

Kom jij als medewerker financiële administratie ons team versterken?

Wat ga je doen?

Als medewerker financiële administratie zorg je samen met je collega’s voor het verzamelen, controleren, bewerken en verwerken van gegevens voor het administratieve proces die samenhangen met inkomsten en uitgaven. Je controleert de ontvangen gegevens, signaleert afwijkingen en onderneemt daarop actie. Verder onderhoud je diverse contacten en verstrekt informatie met betrekking tot de inkomsten en uitgaven. Binnen het team heeft iedereen zijn eigen aandachtsgebied, dat in de tijd kan wijzigen zodat je breed inzetbaar bent. In eerste instantie zal de crediteurenadministratie (inkoopfacturen, betalingen) je belangrijkste aandachtsgebied zijn.

Waar ga je werken?

Pro Persona is een organisatie met deskundigheid in het behandelen van hulpvragen op het gebied van specialistische geestelijke gezondheid. Met ruim 3.000 professionele medewerkers en vele vrijwilligers behandelt Pro Persona cliënten van alle leeftijden zoveel mogelijk thuis, ambulant en in deeltijd. Als het echt niet anders kan, kunnen cliënten in onze klinische voorzieningen worden opgenomen. De behandeling is altijd zo licht als mogelijk en zo zwaar als noodzakelijk. Ons doel is met een breed aanbod van behandelingen, variërend van e-health modules tot intensieve behandelsessies, cliënten te helpen beter te worden of zich beter te voelen en zelf keuzes te maken die de kwaliteit van hun leven verbeteren.

De ondersteunende afdelingen van Pro Persona zijn gevestigd in Wolfheze. Het gaat hier om Financiën & Vastgoed, ICT & Services, Communicatie en HR.

De afdeling Financiën & Vastgoed is verantwoordelijk voor de ontwikkeling, implementatie en uitvoering van het financieel beleid. In verband met het vertrek van een collega zijn wij per direct op zoek naar een:

Medewerker Financiële Administratie
36 uur per week - Locatie Wolfheze

Wat vragen we van jou?

Je bent enthousiast en leergierig. Je hebt een uitstekend cijfermatig inzicht, bent accuraat en beschikt over een goed analytisch vermogen. Je zorgt voor een goede planning van je werkzaamheden en communiceert hierover met alle interne en externe betrokkenen. Minstens zo belangrijk is dat je een leuke collega bent om mee samen te werken.

Welke bagage breng je mee?
• MBO+/HBO opleiding
• Relevante werkervaring in de financiële administratie
• Uitstekende beheersing van Excel
• Kennis van AFAS Profit en Filelinx is een pré

Wij bieden

Een uitdagende en afwisselende functie waarin je de mogelijkheid krijgt om je verder te ontwikkelen. Het betreft een aanstelling voor 36 uur per week, in eerste instantie voor de duur van één jaar. Bij goed functioneren bestaat daarna de mogelijkheid tot een vast dienstverband. De functie is ingeschaald in schaal 35 van de CAO GGZ. Het brutosalaris bedraagt afhankelijk van kennis en ervaring, maximaal € 2.757,- op fulltime basis (per 1 augustus 2020 bij 36 uur per week). Daarnaast hebben wij prima secundaire arbeidsvoorwaarden conform de CAO GGZ.
Je komt te werken in een informele werkomgeving waar iedere dag hard gewerkt wordt aan het verbeteren van de financiële administratie.

Meer weten?

Neem voor meer informatie contact op met Claudia Wester, manager FA , telefoonnummer: 06-50055830.

Procedure

De vacature wordt tegelijk intern en extern gepubliceerd. Interne en externe sollicitaties worden tegelijkertijd in behandeling genomen, waarbij interne kandidaten voorrang hebben boven externe kandidaten. Wij stellen acquisitie naar aanleiding van deze advertentie niet op prijs.

N.B. je krijgt altijd een reactie op je sollicitatie! Controleer regelmatig je spambox. Het kan helaas voorkomen dat onze mail daarin terecht komt.