TwitterFacebookLinkedIn

GZ-psycholoog | FACT | Arnhem

We zoeken een vindingrijke, flexibele, klantgerichte GZ psycholoog die affiniteit heeft met de EPA-doelgroep (ernstig psychiatrische aandoeningen).

Wat ga je doen?

Als GZ-psycholoog ben je samen met de psychiater en verpleegkundig specialist regiebehandelaar van het team. Je hebt een eigen caseload waarin je de behandeling van cliënten afstemt met andere disciplines. Als regiebehandelaar ben je koersbepalend in de diagnose en behandeling van onze cliënten, zowel in de richting van de cliënt als in de richting van je collega’s in het multidisciplinaire team. Daarnaast lever je een actieve bijdrage aan het klimaat in het team.

Waar ga je werken?

Het zorgprogramma psychose werkt binnen de volwassenenzorg met FACT-teams. FACT is een afkorting voor 'Flexible Assertive Community Treatment'. Het is een werkwijze waarbij er vanuit een team van hulpverleners ambulante, outreachende behandeling en begeleiding worden geboden, dus zoveel mogelijk in de eigen omgeving van de patiënt. Daarbij kan bij crisis de zorg gemakkelijk worden geïntensiveerd omdat meerdere behandelaren gezamenlijk de zorg voor de patiënt vorm geven. Op die manier kan opname in veel gevallen worden voorkomen of verkort.
Vanuit de context van de FACT teams lever je een bijdrage aan de overall taak onderzoek en diagnostiek (8 uur per week). 

Pro Persona Arnhem maakt onderdeel uit van de Pro Persona Groep; een  op ontwikkeling gerichte GGZ-instelling in Gelderland, met meer dan 3.000 medewerkers in Arnhem, Ede, Lunteren, Nijmegen, Tiel, Veenendaal en Wolfheze. We behandelen cliënten zoveel mogelijk thuis. Alleen als het écht niet anders kan, nemen we op. Binnen Pro Persona Arnhem wordt zorg geleverd aan jeugdigen, volwassenen en ouderen aan de hand van diagnose gebonden zorgprogramma’s.

Wat vragen we van jou?

We zoeken een GZ-psycholoog met behoorlijke dosis werk- en levenservaring, goed gevoel voor humor en beschikt uiteraard over de relevante en succesvol afgeronde opleiding(en). Je bent een creatieve en kritische medewerker en je vindt het leuk om mee te denken over beleid. Je krijgt energie van de manier waarop wij behandelen en vindt het niet erg om zelf verantwoordelijk te zijn, voor het opbouwen en onderhouden van teamspirit.
Een ervaren professional die zich snel kan voegen in de (FACT-) team processen en samen met het team en collega regiebehandelaren de goede keuzes kan maken.

Wij bieden

Wij bieden jou een dienstverband van minimaal 24 en maximaal 32 uur per week voor onbepaalde tijd met intentieverklaring, met een bruto maandsalaris in FWG 65 (€3465,00 - €5439,00), afhankelijk van opleiding en ervaring. Er zijn goede secundaire arbeidsvoorwaarden, mogelijkheden voor bijscholing en regelingen voor fiets, sportabonnement en pc-privé.

Meer weten?

Neem voor meer informatie over de vacature contact op met Jasmijn Bax, zorgmanager, 06 10 14 60 75

Procedure

De vacature wordt tegelijk intern en extern gepubliceerd. Interne en externe sollicitaties zullen tegelijkertijd in behandeling worden genomen. Wij stellen acquisitie naar aanleiding van deze advertentie niet op prijs.

N.B. Je krijgt altijd een reactie op je sollicitatie! Controleer regelmatig je spambox. Het kan helaas voorkomen dat onze mail daarin terechtkomt.