TwitterFacebookLinkedIn

Ervaringsdeskundige FACT Doddendaal | Nijmegen

Wat ga je doen?

Als Ervaringsdeskundige binnen FACT 1 en ACT Nijmegen maak je deel uit van een multidisciplinair behandelteam, bestaande uit psychiater, psycholoog, sociaal psychiatrische  verpleegkundigen, ambulant verpleegkundigen en een ervaringsdeskundige. 

Pro Persona Nijmegen heeft vier FACT teams, die met name psychotische stoornissen behandelen en elk aan een bepaald deel van de regio zijn gekoppeld. Daarnaast is er een vijfde FACT team, het FACT VIP (Vroege Interventie Psychose), wat specifiek gericht is op mensen die voor het eerste een psychose doormaken. En een zesde team, het ACT team. In de dagelijkse praktijk betekent dit dat jij een dynamische en uitdagende functie uitvoert. Je draagt bij aan een goed werkklimaat en voor een prettige samenwerking met andere afdelingen, ambulante regiebehandelaars en ketenpartners.

Waar ga je werken?

FACT 1 en ACT Nijmegen zijn een multidisciplinaire behandelteams, met een gemengde groep vrouwelijke en mannelijke collega’s, met een diversiteit aan leeftijd en ervaring.
 
In de regio Nijmegen zijn vier FACT-teams die zich verdeeld over de verschillende wijken richten op psychose en EPA. Daarnaast is er ook nog een FACT VIP team voor mensen met een eerste psychose. Bovendien is er een ACT-team. Alle teams bieden herstelgerichte zorg en werken in de wijk met de ketenpartners. 
 
De FACT-teams vallen onder Spoedeisende & Netwerkgerichte zorg GGZ Zuid  van Pro Persona. Onze locatie Doddendaal bevindt zich in het centrum van Nijmegen met als doel om nog meer wijkgericht te kunnen werken. We hebben korte lijnen, met zowel collega’s als met ketenpartners. De sfeer is open, vriendelijk, vol verbinding én verscheidenheid.
 
De Pro Persona Groep is een op ontwikkeling gerichte GGZ-instelling in Gelderland, met meer dan 3.000 medewerkers in Arnhem, Ede, Lunteren, Nijmegen, Tiel, Veenendaal en Wolfheze. We behandelen cliënten zoveel mogelijk thuis. Alleen als het écht niet anders kan, nemen we op. 

Wat vragen we van jou?

We zoeken een enthousiaste en flexibele collega met hart voor de zorg om met ons de Fact zorg vorm te geven, waarbij het accent op herstelgerichte zorg ligt. Vanuit je eigen ervaring en affiniteit met cliënten met een psychose, EPA doelgroep ben je in staat om een behandeling mede vorm te geven. Je bent integer, besluitvaardig, koersvast en in staat om met anderen samen te werken. Je kunt overstijgend denken en weet van aanpakken. Je werkt vanuit een herstelgerichte visie, opnames zijn volgens jou zo kort mogelijk, je houding is gelijkwaardig en autonomie-bevorderend. Je beschikt over heldere schriftelijke en mondelinge communicatievaardigheden.

Opleidingsniveau: HBO  of MBO+ opleiding op het gebied van Ervaringsdeskundigheid.

Wij bieden

• Een dienstverband van 18-24 uur per week voor in eerste instantie een jaar met uitzicht op verlenging. Startdatum in overleg. 
• Salaris op basis van FWG 40 (€1996,00 - €3101,00)
• Werkdagen in overleg, 166 vakantie-uren en 35 levensfasebudget-uren naar rato van je dienstverband. 
• Een meerkeuzesysteem in arbeidsvoorwaarden; hiermee kun je je arbeidsvoorwaardenpakket gedeeltelijk zelf samenstellen. Zo bieden wij regelingen voor bijvoorbeeld sportabonnement, studie, opleiding of bijscholingsmogelijkheden, een computer voor privégebruik, of elektrische fiets. 
• Onze arbeidsvoorwaarden gelden conform CAO GGZ 
• Toegang tot onze GGZ-Elearning academie, waarin diverse cursussen tot jouw beschikking zijn. 
• Een actieve personeelsvereniging die leuke activiteiten en reizen organiseert.
• Een prettige en collegiale werkomgeving waarin wij onze medewerkers stimuleren om zich te ontplooien en de samenwerking met collega's en collega-instellingen op te zoeken. Wij gaan graag met onze medewerkers in dialoog en staan open voor ideeën en feedback. 

Meer weten?

Neem voor meer informatie contact op met Qlisa Wesseling, zorgmanager, ACT, FACT 1 en VIP-team, q.wesseling@propersona.nl

Procedure

De vacature wordt tegelijk intern en extern gepubliceerd. Interne en externe sollicitaties worden tegelijkertijd in behandeling genomen, waarbij interne kandidaten voorrang hebben boven externe kandidaten. We hanteren voor deze vacature geen sluitingsdatum, maar gaan met je in gesprek zodra we een reactie van je ontvangen en we mogelijkheden tot samenwerken zien. Wij stellen acquisitie naar aanleiding van deze advertentie niet op prijs.

N.B. je krijgt altijd een reactie op je sollicitatie! Controleer regelmatig je spambox. Het kan helaas voorkomen dat onze mail daarin terecht komt.