Pro Persona is op 14, 15 en 16 mei aanwezig in de Basiliek in Veenendaal voor het GGZ festival, NURSE Festival en V&V Festival. Kom jij ook?

GGZ Festival Veenendaal

Het leuke & leerzame dagje uit voor professionals in de geestelijke gezondheidszorg! Op het GGZ Festival kan je deelnemen aan veel workshops — gegeven door allerlei inspirerende sprekers — waar je veel leert over actuele thema’s. Naast de workshops is er ook genoeg ruimte voor ontspanning. Zo is er op de gezellige beursvloer van alles te doen; doe mee aan leuke activiteiten, ga in gesprek met zorgorganisaties of collega’s en maak kennis met de nieuwste zorginnovaties.

NURSE. Festival Veenendaal

Het NURSE. Festival is hét evenement waar je als zorgstudent of starter de zorgwereld leert kennen.  Ontdek op woensdag 15 mei in Veenendaal samen met medestudenten, vriendinnen of familieleden alle mogelijkheden, zodat je beter in staat bent om een baan te vinden die bij jou past.

V&V Festival Veenendaal 2024

Het Verpleegkundigen & Verzorgenden Festival op donderdag 16 mei in Veenendaal tijdens de Hart voor Zorg inspiratieweek is de ideale mix tussen ontspanning, plezier en professionele ontwikkeling.

Pro Persona is alledrie de dagen aanwezig met een stand. Dus wil je graag meer weten over de mogelijkheden bij Pro Persona, kom dan zeker een kijkje nemen!