TwitterFacebookLinkedIn

Welkom bij Pro Persona!

Jij hebt interesse om te werken bij Pro Persona. Dat waarderen wij zeer. Wij vertellen je graag wie wij zijn en wat we doen. En natuurlijk willen wij jou ook laten weten wat wij voor jou willen betekenen. Volgens ons motto begint het met aandachtig luisteren. Jij luistert aandachtig naar jouw cliënten en collega’s. Pro Persona luistert aandachtig naar jou, naar jouw wensen en ambities.

Wij volgen de ontwikkelingen binnen de arbeidsmarkt, ons vakgebied en binnen de maatschappij. Daarbij luisteren wij naar jou en bieden wij jou meer!  Pro Persona biedt verschillende ontwikkelingsmogelijkheden en ondersteuning voor een betere werk-privé balans, verbeterd welzijn en welbevinden. Waarbij wij doorgroeimogelijkheden als kansen zien binnen onze organisatie. 

Wij geloven als wij meer bieden, jij meer plezier uit je werk haalt.

Zo werken samen met plezier aan optimale geestelijke gezondheidszorg!

Aantrekkelijke werkgever

Pro Persona Groep is een grote werkgever in de regio’s Arnhem, Ede, Nijmegen, Tiel en Wolfheze. Meer dan 3.500 medewerkers dragen bij aan onze missie: de kwaliteit van het leven verbeteren door mensen te genezen, van hun klachten af te helpen of weer grip op hun bestaan te geven en met hen een nieuw perspectief te ontwikkelen. Daarmee dragen we bij aan de kwaliteit van de samenleving en zetten wij ons in voor goed werkgeverschap.

Pro Persona Groep

Pro Persona maakt onderdeel uit van Pro Persona Groep, net zoals Pro Persona Connect, Kairos en Pompestichting.