TwitterFacebookLinkedIn

Mobiliteitscentrum

Coaching, loopbaanontwikkeling, talentontwikkeling en vitaliteit, het mobiliteitscentrum biedt het allemaal!

Je werk leuk vinden is een belangrijke voorwaarde om het geïnspireerd en goed te kunnen doen. De vraag van de maatschappij aan de organisatie verandert steeds en dit effectueert ook in een veranderende vraag aan medewerkers. Om in deze dynamiek zelf regisseur te blijven van jouw loopbaan is het belangrijk regelmatig stil te staan bij de vraag: past mijn werk nu en in de nabije toekomst nog bij mij?

Coaching

Merk je dat er organisatorische, persoonlijke of andere thema’s spelen die van invloed zijn op jouw welbevinden en heb je meer sturing nodig hoe je hiermee in de praktijk het beste kunt omgaan?  Met onze loopbaancoaches kun je als medewerker in een paar sessies op weg worden geholpen naar meer eigen regie en geven wij jou handvatten mee. Soms is een  luisterend oor al voldoende. Onderwerpen die aan bod kunnen komen:  werkbalans, eenzaamheid, hybride werken, vitaliteit, problemen die blokkerend werken of gewoon even je verhaal kwijt kunnen.

Loopbaanontwikkeling

Je bent ambitieus en al enige tijd werkzaam in je eerste of tweede functie. De laatste tijd vraag je je af wat je eigenlijk wilt. Je wilt stappen gaan zetten in je loopbaan, maar welke? Je huidige baan geeft je onvoldoende uitdagingen en ontwikkelmogelijkheden en je merkt dat het werk je steeds meer energie kost. Het is lastig om keuzes te maken en je hebt het idee dat je veel meer kan dan je tot nu toe krijgt aangeboden aan werkzaamheden.

Wat zijn nu de juiste stappen om te nemen? Of welke opleiding is van belang om je ambities waar te maken. Je wilt met iemand sparren die kennis heeft van de mens, arbeidsmarkt en organisatie. Iemand die jou helpt de rode draad in je loopbaan weer te pakken en daarmee het plezier en de energie weer terug te halen in je werk. Zodat jij vol vertrouwen de toekomst tegemoet gaat!

Talentontwikkeling

Om de juiste keuzes te maken binnen jouw loopbaan is het van belang te weten wat past bij jou? Waar ben jij nu eigenlijk goed in? Waar krijg je energie van en welke talenten of competenties  zet je daarbij in? Soms zien wij zelf niet meer waar onze talenten liggen, of hebben we talenten ontwikkelt die eigenlijk niet bij ons passen. Dat kost bakken onnodige energie.

Het helpt dan om met onze loopbaancoach te kijken naar jouw natuurlijke talenten en ervoor te zorgen dat je deze door ontwikkelt om beter in je vel te komen zitten, om beter in balans te komen. Samen brengen wij in kaart hoe het gesteld is met  jouw mentale vitaliteit. Door middel van een  zogenaamd ‘stoplicht’ meting” worden persoonlijke knelpunten gerelateerd aan jouw competenties en/ of aandachtsgebieden in kaart gebracht. Samen stellen wij vervolgens een actieplan op zodat je vanuit meer zelfinzicht en bewustwording beter de eigen regie kunt oppakken.

Vitaliteit

Vanuit de visie “positieve gezondheid” bieden wij ondersteuning, begeleiding en  coaching naar een gezonde leefstijl, meer vitaliteit. Een “gezonde leefstijl” is een gedragspatroon waarin aandacht is voor voldoende ontspanning, slapen, stressvermindering, goede voeding en beweging. Wil je beter in je vel zitten en voldoende energie hebben of een gezond(er) gewicht behalen? Dan is het mogelijk hiervoor een leefstijlcoach in te zetten. Je wordt begeleid om vanuit jouw eigen doelen en wensen naar een haalbaar resultaat te werken.